FORENINGSPORTAL I Oslo Vest

Lions Club Røa

Når vi samler inn penger til humanitære formål har vi et ufravikelig prinsipp: alle de innsamlede midlene skal gå uavkortet å hjelpe andre. Drift av organisasjonen betales av medlemskontingenten.

RØDE FJÆR

Lions Røde Fjær og Lions Tulipanaksjon er våre to nasjonale innsamlingskampanjer. Campaign 100 er en global innsamling (2018-2021) til inntekt for vårt internasjonale hjelpefond, Lions Clubs International Foundation. 

LIONS TULIPANAKSJON

Lions Tulipanaksjon er en årlig og landsomfattende innsamlingsaksjon til inntekt for forebyggende arbeid blant barn og unge. Neste aksjon er lørdag 25. april 2020.Motto for aksjonen er "Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne".

En av Lions hjertesaker er forebyggende arbeid blant barn og unge. De unge vet mye om narkotika, men ikke nok om å ta de riktige valgene. Et godt skole- og læringsmiljø er viktig for å styrke barns sosiale kompetanse. Lions har derfor utviklet et undervisningsprogram som heter "Mitt Valg". Tusenvis av barn og unge får hver dag trening i å ta ansvar, kommunisere, få økt selvtillit, ta beslutninger og sette seg mål. Gjennom Lions Tulipanaksjon kan vi finansiere dette arbeidet. Takk for din støtte!

Lions Tulipanaksjon gir over 10,5 millioner kroner netto (forutsatt at 1. million tulipaner selges for 100 kr per bukett á 8 blomster).

I forbindelse med Lions Tulipanaksjon arrangerer frivillige medlemmer aktiviteter over hele landet. Det kan være stands, konserter, trimløp, etc. Ta vel i mot dem!

CAMPAIGN 100

I juli 2018 lanserte vårt internasjonale hjelpefond, Lions Clubs International Foundation (LCIF), sin nye innsamlingskampanje - “Campaign 100: Empowering Service». 300 millioner USD er innsamlingsmålet som vi skal nå i løpet av tre år. Dette vil gjøre det mulig å oppnå resultater som kan vare i flere generasjoner.

Fritidsaktiviteter

Humanitært arbeid

Kontaktinformasjon

+4790043960 / 

john_jarl.hammer@wemail.no

oslo-roa.lions.no/

www.facebook.com/LionsOsloRoa

Eric Knip (President)

Besøksadresse

Postadresse
Samfunnshus Vest Austliveien 4
0751 Oslo

Andre opplysninger

Org.nummer
984744412

Stiftet dato
26.05.1961

Ant. medlemmer
0

Vipps-nummer
17234

Kategori
Humaniitært arbeid

Område
Vestre Aker

Målgrupper
Alle

Stikkord
Tilkur

Sist oppdatert
14.01.2024

Rediger med kode

Nyttige lenker

Kontakt

Sosiale media

2024 © Foreningsportal